Engineering

"Scherp in staal"

Van advies tot constructie in staalbouw en werktuigbouw.

Komt u handen te kort of staat u voor een uitdaging? TAW-Engineering helpt met het ontwerpen, berekenen en tekenen van staalconstructies, werktuigbouwkundige machines en installaties.

Onze dienstverlening gaat soms verder dan engineering alleen. Voor een aantal klanten doen we bijvoorbeeld ook inkoop, werkvoorbereiding, productie en uitvoering. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ontwerp Berekeningen TekeningenOntwerp

Wij denken graag met u mee over een slim ontwerp van uw machines, installaties en constructies. En kunnen dat vervolgens haarfijn voor u berekenen en tekenen.

Werkzaamheden

Of het nu gaat om een kleine constructie of complete installatie, wij werken uw aanvraag uit tot een gedegen ontwerp voor werktuigbouwkundige machines, apparaten en installaties of staalconstructies. Met oog voor efficiency, veiligheid en kwaliteit.

Ervaring

U kunt gebruik maken van onze kennis en ervaring met zware werktuigbouw, offshore en staalbouw voor woningen, hallen en kassen. Wij maken gebruik van geavanceerde tekensoftware om twee- en driedimensionale modellen te vervaardigen.

Meer weten? Bel vandaag nog voor een vrijblijvende kennismaking.
Berekeningen

Uw constructie zorgvuldig berekend!

Een constructie berekenen voor werktuigbouw of staalbouw is niet eenvoudig. Het vraagt om goede voorbereiding, een vakkundig ontwerp en oog voor detail zodat de constructie naadloos past en absoluut veilig is. En efficiƫnt te produceren bovendien!

Moderne software

Uw project is bij TAW-Engineering in kundige handen. Wij hebben meegewerkt aan de ontwikkeling van SCIA Engineer, een rekenprogramma voor 2D- en 3D-modelleren, rekenen, ontwerpen, rapporteren en BIM. U kunt gebruik maken van de kennis en ervaring die we daarmee hebben opgedaan.

Meer weten? Bel vandaag nog voor een vrijblijvende kennismaking.
Tekeningen

Tekeningen nodig voor uw machine, installatie of staalconstructie?

Laat uw tekenwerkzaamheden uitvoeren bij tekenbureau TAW-Engineering!

Het ontwerp en de berekeningen van uw constructie vertalen we vlot en efficiƫnt naar modellen. Met oog voor het kleinste detail, zodat we knelpunten in een vroeg stadium signaleren.

De tekeningen werken we uit naar definitieve versies, met bestanden voor het bestellen van materiaal en voor de productie in de werkplaats.

Meer weten? Bel vandaag nog voor een vrijblijvende kennismaking.